TV-signalet tilbake

Mandag ettermiddag kom TV-signalene tilbake i Tverrlia, etter at de forsvant natt til julaften. Ifølge Cyberhemsen var problemene av en helt usedvanlig karakter, og kombinert med at det var vanskelig å få tak i reservedeler i juledagene, ble dette de svarte TV-skjermers julehelg for Tverrlia-hytteeierne.

Cyberhemsen lover rabatt på neste faktura, og vil også legge ved et brev hvor de forklarer det inntrufne.

Oppdatering 29.12 fra Cyberhemsen: «Noen kunder mot Tverrlia II/ Tverrlia III har fortsatt ikke fått igjen signalet sitt. Vi får trolig justert dette inn i løpet av 30.12.09. Eller så snart vi får inn manglende utstyr.»

Én kommentar til “TV-signalet tilbake”

  1. Leser i nyhetsbrev at tv-signalene skulle være tilbake mandag 28 des.For vårt vedkommende, i Tverrlia 2,var dette en mager trøst da alle kanalene hadde «snø», rulling og skurring frem til avreise 2 januar. Vi har hatt hytte i 4 år, og har aldri vært helt fornøyd med kabelanlegget som var med i «dealen». Har tidligere vurdert parabol,og det ønsket er ikke blitt mindre etter denne julen. Men da har vi ikke fått det vi har betalt for. Jeg ønsker at styret i hytteforeningen følger denne saken videre.
    Ellers var det nydelig på fjellet, og flotte skiløyper.
    Mvh Anne Kari

Det er stengt for kommentarer.