Høstferie!

Så er det høstferie. For mange av de som har hytte i Tverrlia og barn i skolealder, betyr det lange helger eller en hel uke på høstfjellet.

Langtidsvarselet er ikke det beste, men det er massevis av aktiviteter å finne på selv om det regner. Hva med en tur til gapahuken ved Litlesettjern, som fikk ny presenning på dugnaden i september? Ta med ved og grill pølser, og prøv fiskelykken samtidig.

(OBS! Vi ble i ettertid minnet om at fisking er forbudt nå. Så ikke ta det siste tipset helt på alvor.)

Pizzaovn og andre nyheter

Alpinsenteret varsler om kick-off for skisesongen siste helg i uke 40, antagelig minst en måned før de mest ihuga skiløperne får snø under skiene.

Fredag inviterer senteret til landskamp mellom Norge og Kypros, og innvier samtidig skistuas nye steinbakeovn, som kan steike tynnbunnet italiensk pizza.

De holder åpent fra 18-23, og kampen starter kl 20.

Lørdag åpner de kl 12.30, og da blir det leverandør-show med mulighet for å kjøpe klær, ski og utstyr. Kl 15.30 lørdag blir det afterski i skistua med trubadur.

Alpinsenteret informerer også om nyheter i år:

  • Utvidelse av snøanlegget i natten- og panoramaløypa
  • Videreutvikling av parken
  • Nye hjemmesider og ny pizzaovn

Grønt kort i høst?

Om du ikke nøyer deg med de gule og røde kort som måtte dukke opp i landskampen, kan du også få grønt kort i høstferien.

Nesbyen Golf tilbyr to kurs i «veien til golf» i høstferien. Begge går over tre dager. Det første starter mandag 4. oktober og det andre torsdag 7. oktober, alle dager fra kl 10-15. Fra kl 15 og utover ettermiddagen kan du som alt har det grønne kortet, men likevel trenger litt finjustering på svingen, få instruksjon enkeltvis eller i grupper (familie).

Rideferie

Sist, men ikke minst, kan du ri i høstferien. Nesbyen hestesenter har et omfattende opplegg for deg som er interessert i hester – eller har unger som kanskje trenger å aktiviseres litt.

Og er ikke dette nok til å fylle dagene, kan du jo for eksempel ta en tur til Nystølen, hvorfra Trommenatten er litt lettere tilgjengelig enn fra Tverrlia. Eller du kan besøke Langedrag, eller ta en dag i Tropicana badeland på Pers hotell i Gol.

Hvilke spennende aktiviteter vil du gjerne dele med dine hyttenaboer? Fortell om det i kommentarfeltet.