Golfbanen åpnet 7. mai

Golfsenteret på Nesbyen har sendt oss en epost om tidlig sommeråpning av banen. De skriver:

Svært god overvintring og tidlig vår, har gjort det mulig for Nesbyen Golfbane å starte sesongen alt lørdag 7. mai. Da er både drivingrange, øvingsområder og 9 hull klare for spill. Greener og utslag er gjødslet, vannet og klipt og til helgen vil også fairwayene være ferdig frisert. Banen er overraskende grønn og fin til å være så tidlig på året.

Mangler du utstyr så har vi gode tilbud på golfsett og køller i proshopen og i kafeen får du kjøpt ferske skillingsboller og kaffe. Banen er åpen hver dag, men i mai og til midten av juni er kafeen åpen fra torsdag til søndag kveld. Torsdag ettermiddag er det klubbkveld.

Golfklubben vil ha kurs i «veien til golf» hele sesongen, og følgende kursdager er satt opp: 21-22. mai og 11-12. juni. Kurset er praktisk tilrettelagt og det meste av opplæringen foregår ute på banen. Ingen avsluttende eksamen lenger.

Golf er en sport for hele familien, og for at du som ikke har spilt golf før skal komme enkelt og rimelig i gang, har vi et supertilbud til nybegynnere, som inkluderer kurset «Veien til golf», medlemskap i Nesbyen golfklubb for 2011, samt gratis spill på banen for hele 2001 for kun kr. 1500.-!

For mer info om kurs, medlemskap og aktiviteter på golfbanen, følg med på våre hjemmesider www.nesbyengolf.no eller send oss din e-mail adresse og du være den første til å motta informasjon fra oss.